Vragen met betrekking tot de betaling

Hoe te betalen?
Je dient de betaling per bankoverschrijving te voldoen naar het rekeningnummer dat op de factuur vermeld wordt. Op de factuur vind je een specificatie van wanneer je wat moet betalen. Mocht je besluiten om toch de zeilboot te huren, dan kunnen die huurkosten plus extra borg contant worden voldaan bij aankomst.

Wat moet je wanneer betalen?
De aanbetaling bedraagt 50% van het bedrag dat je conform de factuur dient te betalen. Dit bedrag moet per omgaande na het ontvangen van de factuur worden voldaan. Het resterende factuurbedrag betaal je uiterlijk 8 weken voor de aankomstdag. Boek je minder dan 8 weken voor aankomst, dan dient het volledige factuurbedrag direct te worden voldaan.

Is mijn betaling in goede orde ontvangen?
Zodra wij je betaling verwerkt hebben, ontvang je altijd per e-mail een betalingsbevestiging van ons. Het kan enige tijd duren voordat de betaling verwerkt is. Heb je binnen 5 werkdagen na de betaling nog geen betalingsbevestiging van ons ontvangen? Stuur dan even een berichtje naar info@logerenaanhetwater.nl

Kan je ook ter plaatse betalen?
De huurprijs en de borg betaal je altijd vooruit. Alleen als je ter plekke besluit de zeilboot bij te huren, moeten die kosten en extra borg contant betaald worden.

Wat is een waarborgsom en wanneer krijg je de waarborgsom terug?
De borg betaal je zodat we eventuele schade die tijdens het verblijf is ontstaan, denk aan gebroken servies of een kapotte buitenboordmotor, kunnen aftrekken van dit bedrag. Ook als het huis vies is achtergelaten, worden de extra schoonmaakkosten van de borg afgetrokken. Deze waarborgsom krijg je uiterlijk binnen veertien dagen na je verblijf automatisch terug indien je de woning  keurig en zonder gebreken achterlaat.

Wat gebeurt er als je niet (op tijd) betaalt?
Wanneer je niet op tijd betaalt, zullen wij de reservering  annuleren. Je krijgt natuurlijk altijd eerst een betalingsherinnering  alvorens wij de reservering annuleren.  Indien wij tot annuleren overgaan, krijg je hier altijd per e-mail bericht van.